AWS
flow-image

Începeți călătoria dvs. de migrare: Cloud recunoscut, fiabil și sigur pentru Windows

Această resursă este publicată de AWS

nstrumentele și procesele noastre recunoscute vă pot ajuta să migrați și să rulați volumele de lucru Windows. Alăturați-vă milioanelor de clienți care au migrat deja la AWS pentru o performanță îmbunătățită și costuri mai mici. Cartea în format electronic vă ajută să descoperiți procesul în trei etape al programului de accelerare a migrării AWS (MAP) pentru Windows, pentru a ajuta organizația dvs. să abordeze procesul de migrare a sute sau mii de aplicații. Ecosistemul nostru de instrumente de migrare de la terțe părți oferă automatizare și recomandări inteligente, simplificând și accelerând fiecare pas al procesului.

Chiar și după migrare, AWS vă poate ajuta să optimizați în continuare costurile, utilizarea și licențele pentru a corespunde nevoilor companiei dvs. Alegerea de a rula Windows pe instanțele Amazon EC2, susținute de procesoare Intel® Xeon® Scalable de a doua generație, vă oferă protecție sporită a datelor, o procesare mai rapidă a unui volum mai mare de date și o flexibilitate sporită a serviciilor pentru servicii sau infrastructură de calcul complet gestionate. Cu experiența noastră dovedită, vă putem ajuta să profitați la maximum de volumul dvs. de lucru Windows.

 

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Software, ERP, Server, Linux, Windows Server, Server, DevOps, SAN