Tenable
flow-image

Concentrați-vă asupra vulnerabilităților care comportă cele mai marin riscuri

Această resursă este publicată de Tenable

Indiferent de cât timp vă aflați în domeniul securității cibernetice, știți că managementul vulnerabilității este esențial pentru identificarea și reducerea riscurilor cibernetice. De ce?

Deoarece în spatele fiecărui atac cibernetic major se află o vulnerabilitate care a rămas neabordată.

mediul IT din prezent este în continuă schimbare. Propulsată de transformarea digitală, lumea noastră este acum înscrisă în cod, vibrând de tehnologia, platformele și dispozitivele noi.  Gândiți-vă la mediul cloud, IoT, telefonul mobil, aplicațiile online - chiar și echipamentele industriale se conectează la acest peisaj haotic.

Diversele tipuri de active pătrund și ies constant din întreprindere. În plus, unele sunt efemere - durează câteva secunde sau minute.

Descărcați acum acest raport pentru a afla mai multe.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate IT, Sisteme de autentificare și acces, Amenințări și vulnerabilități IT, Recuperare date, Prevenție pierdere de date (DLP), Recuperare în urma calamităților, Securitate mobilă, Securitate e-mail, Firewall, Gestionare jurnale, Gestionare eveniment, VPN, Malware, Securitate la punctul final de lucru, Securitate rețea, Soluții de securitate, Management securitate