Salesforce
flow-image

IA etică: Un ghid rapid pentru funcțiile executive

Această resursă este publicată de Salesforce

Deși idea de inteligență artificială (IA) — a mașinilor care pot replica anumite tipuri de competențe umane — există de secole, abia în ultimele decenii aceasta e evoluat cu adevărat de la ficțiune la realitate de afaceri.

Ce înseamnă toate acestea pentru liderii de afaceri? Pur și simplu că intenționăm să deblocăm potențialul IA pentru a optimiza și chiar a transforma organizațiile; trebuie să avem o perspectivă clară referitoare la problemele pe care trebuie să le gestionăm, riscurile cu care ne vom confrunta, cel mai probabil, și oportunitățile care se regăsesc de cealaltă parte a baricadei.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Management IT, Volum mare de date, Sisteme informatice de afaceri (BI), Depozite de date, BYOD, Consumerismul IT, Informatică în mediu cloud, Conformitate, Sisteme de gestionar a conținutului (CMS), Gestionarea datelor, Planificare resurse întreprindere (ERP), Finanțe și administrare financiară, Gestionare infrastructură, Centre de date, Management la nivel de service, Management proces de afaceri, Virtualizare, Management service, Management de proiect, Colaborare