Salesforce
flow-image

Indicații esențiale: Crearea asigurătorilor conectați

Această resursă este publicată de Salesforce

Cum asigurătorii generali pot crea fără efort experiențe digitale pentru toți. Pe măsură ce se transformă pentru era dedicată clientului.

Transformarea digitală apasă pedala de accelerație. Aceasta creează o lume mai inteligentă în care toți și totul sunt conectați: tehnologia mobilă și socială, cu conectivitate cloud și Internetul lucrurilor, va conecta în curând miliarde de dispozitive, senzori, procese și persoane.

Asigurătorii recunosc că transformarea digitală nu mai este opțională. Aceasta este cheia garantării viitorului, prin transformarea eficienței, stimularea veniturilor și reducerea amenințărilor disruptive.

În curând trebuie să acționați sau riscați să rămâneți în urmă - dar unde începeți?

Descărcați acum pentru a afla mai multe!

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Management IT, Volum mare de date, Sisteme informatice de afaceri (BI), Depozite de date, BYOD, Consumerismul IT, Informatică în mediu cloud, Conformitate, Sisteme de gestionar a conținutului (CMS), Gestionarea datelor, Planificare resurse întreprindere (ERP), Finanțe și administrare financiară, Gestionare infrastructură, Centre de date, Management la nivel de service, Management proces de afaceri, Virtualizare, Management service, Management de proiect, Colaborare