Proofpoint
flow-image

Protejarea utilizatorului final

Această resursă este publicată de Proofpoint

O abordare centrată pe oameni care să gestioneze vulnerabilitatea, atacurile și privilegiile. Organizațiile cheltuiesc mai mult ca niciodată pe securitatea cibernetică și obțin mai puțină valoare din aceasta. Atacurile tot obțin victorii. Informațiile sensibile continuă să cadă în mâini greșite. Iar breșele de securitate a datelor continuă să ajungă pe prima pagină.

Este timpul pentru o reformulare fundamentală. Securitatea cibernetică tradițională a fost construit pentru era anterioară - când modelul de securitate predominant era de a bloca perimetrul și de a gestiona amenințările după ce apar. Abordarea abia funcționa atunci; este cu siguranță fără speranțe în prezent.

Aceasta deoarece oamenii, nu tehnologia, sunt cea mai mare țintă a atacatorilor—și riscul dvs. cel mai mare. Această schimbare în peisajul amenințărilor necesită o mentalitate nou și o nouă strategie, una care se concentrează asupra protejării oamenilor, mai degrabă decât asupra vechiului perimetru.

Pentru a afla mai multe, descărcați acum!

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Stocare, Copii de rezervă, Planificarea capacității, Protecția continuă a datelor, Duplicarea datelor, Stocarea datelor, Sincronizarea datelor, Copii de rezervă a discului de memorie, Sisteme de stocare pe disc, Canal de fibre, NAS, RAID, Copii de rezervă la distanță, SAN, Arhitecturi de stocare, Cele mai bune practici de stocare, Consolidare stocare, Controlere stocare, Dispozitive de stocare, Echipamente de stocare, Gestionare stocare, Software gestionare stocare, Furnizori de servicii de stocare, Sisteme de stocare, Virtualizare stocare, Copii de rezervă pe bandă