Oracle
flow-image

Cum să vă perfecționați privind deciziile „mici, la viteze crescute”

Această resursă este publicată de Oracle

Iată o întrebare care merită să fie adresată echipei dvs.: Suntem suficienți de buni pentru a lua decizii „mici, la viteze crescute”?

După ce am discutat cu Buster Benson, care este directorul de producție la Slack Technologies, o platformă de colaborare a echipelor. Ne gândim la acest extremele procesului de luare a deciziilor. Slack facilitează adresarea și obținerea de răspuns la întrebări în cadrul unui grup mic, mai degrabă decât programarea unei ședințe viitoare pentru a obține un răspuns.

Descărcați acum pentru a afla mai multe!

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Informatică în mediu cloud, Mediu cloud hibrid, Mediu cloud întreprindere, Platforme cloud, SaaS, Stocare în mediu cloud, CRM, ERP, Informatică în mediu cloud, Securitate în mediu cloud, Aplicații în mediu cloud, ERP în mediu cloud, Mediu cloud, Transformare digitală