Oracle
flow-image

Când calculatoarele învață despre oameni

Această resursă este publicată de Oracle

Timp de decenii, ecuația a fost identică: calculatoarele ne făceau mai productivi, dar trebuie să petrecem timp pentru a învăța cum să le folosim. Da, acest aspect a devenit mai ușor în timp, dar încă depinde de noi să învățăm despre acestea, mai degrabă decât invers.

Învățând calculatoarele cum să converseze cu oamenii—în schimbul procesului inversat—sunt pe punctul de a obține beneficii uriașe de eficiență și productivitate.

Descărcați acum pentru a afla mai multe!

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Management IT, Volum mare de date, Sisteme informatice de afaceri (BI), Depozite de date, BYOD, Consumerismul IT, Informatică în mediu cloud, Conformitate, Sisteme de gestionar a conținutului (CMS), Gestionarea datelor, Planificare resurse întreprindere (ERP), Finanțe și administrare financiară, Gestionare infrastructură, Centre de date, Management la nivel de service, Management proces de afaceri, Virtualizare, Management service, Management de proiect, Colaborare