Microsoft
flow-image

MSHUB2: 3 scântei pentru a aprinde transformarea digitală

Această resursă este publicată de Microsoft

Cum tehnologia corectă vă poate moderniza locul de muncă.

Indiferent de domeniul dvs., o transformarea radicală are loc la locul de muncă, iar presiunea de a vă adapta este nemiloasă. Problemele cu care se confruntă companiile devin mai complexe, angajații devin din ce în ce mai nomazi, iar colaborarea devine din ce în ce mai mare.

Pe măsură ce complexitatea, mobilitatea și colaborarea cresc, organizațiile trebuie să folosească aceste scântei pentru a iniția transformarea. Aprindeți potențialul cu adevărat creator al forței dvs. de muncă și construiți o interacțiune apreciată cu clienții dvs. prin instrumentele care îi ajută să colaboreze și să creeze.

Descărcați acum!

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Software, Aplicații, Sisteme de operare, CRM, SaaS, Baze de date, Gestionare date, Software întreprindere, Instrumente de dezvoltare a sistemului, Planificare resurse întreprindere (ERP), Groupware, Software flux de lucru, Software de colaborare, Sursă deschisă, Software productivitate, SD WAN, Rețelistică software definită, Experiența utilizatorului final, AlOps, ITSM, DevOps, Învățare automată, Date informatice, Automatizarea datelor, AIM