Kaspersky
flow-image

Forrester Wave™: Suite de securitate la punctul final de lucru

Această resursă este publicată de Kaspersky

Pe măsură ce tehnologia devine depășită și mai puțin eficientă, protecția comportamentală îmbunătățită va dicta de furnizori vor deveni lideri. Furnizorii care pot oferi protecție comportamentală puternică în mai multe OSe, combinată cu politicile de securitate pe bază de riscuri, vor obține o poziție pentru a oferi cu succes o linie a unui front de apărare puternică pentru clienții lor.

Liderii de securitate sunt preocupați de complexitatea din ce în ce mai crescută a mediului lor final, formate din atacuri avansate, multietapizate care depășesc faza de malware uzual.

Suitele de securitate ale utilizatorului final sunt acum însărcinate mai mult ca niciodată cu protecția împotriva amenințărilor țintite care folosesc etape multiple care implică interacțiuni, exploatează lanțurile și atacuri cu scenariu.

Descărcați-vă aici copia gratuită a ultimului raport Forrester Wave privind Suitele de securitate la punctul final de lucru!

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate IT, Sisteme de autentificare și acces, Amenințări și vulnerabilități IT, Recuperare date, Prevenție pierdere de date (DLP), Recuperare în urma calamităților, Securitate mobilă, Securitate e-mail, Firewall, Gestionare jurnale, Gestionare eveniment, VPN, Malware, Securitate la punctul final de lucru, Securitate rețea, Soluții de securitate, Management securitate