Kaspersky
flow-image

Decesul software-ului

Această resursă este publicată de Kaspersky

Adoptarea SaaS este atât de omniprezentă încât Gartner, Inc. folosește fraza ‘SaaS-salvare’ pentru a descrie angajamentul unei organizații cu un portofoliu în creștere de soluții SaaS. Conceptul SaaS-salvare face parte dintr-un efort extrem de necesar de a formaliza raționamentul strategic privind impactul, riscurile, provocările și oportunitățile adoptării SaaS în masă.

În ciuda soluțiilor SaaS fac acum parte din mobilă, unele afaceri încă folosesc soluții non-SaaS pentru a proteja și a-și securiza investițiile IT, în care răspunsul securității cibernetice la SaaS - SECaaS - ar face totul mai eficient, conform intervalului complet de valori și criterii de performanță. 

În acest document vom studia o prezentare generală a beneficiilor Securității ca serviciu (SECaaS), pentru a evidenția cazurile în care optarea pentru o soluție de securitate cibernetică accesată online are beneficii clare și uimitoare pentru afacere.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Software, Aplicații, Sisteme de operare, CRM, SaaS, Baze de date, Gestionare date, Software întreprindere, Instrumente de dezvoltare a sistemului, Planificare resurse întreprindere (ERP), Groupware, Software flux de lucru, Software de colaborare, Sursă deschisă, Software productivitate, SD WAN, Rețelistică software definită, Experiența utilizatorului final, AlOps, ITSM, DevOps, Învățare automată, Date informatice, Automatizarea datelor, AIM