Google
flow-image

5 moduri în care domeniul IT poate crește productivitatea angajaților cu broswerul Chrome

Această resursă este publicată de Google

pe măsură de întreprinderile continuă să adopte aplicații online, utilizatorii petrec mai mult timp pe browserul lor web decât au făcut-o vreodată înainte.

Cu broswerul Chrome, departamentul IT poate configura diverse politici care să ajute utilizatorii să fie mai productivi în mediul online.

De la activarea politicilor de securitate care protejează utilizatorii, la facilitarea ușurința de a accesa favoritele și extensiile, departamentul IT poate oferi utilizatorilor o experiență de explorare mai bună pentru a susține utilizatorii pe măsură ce își îndeplinesc sarcinile.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Informatică mobilă, BYOD, Gestionarea dispozitivelor mobile (MDM), Mobilitate, iOS8, Android, Consumerismul IT, Informatică mobilă, Soluții de mobilitate, Bluetooth, BYOA, Apple, Securitate mobilă, Mobilitate întreprindere, Aplicații mobile