DocuSign
flow-image

Cele mai bune 8 practici digitale pentru profesioniștii IT

Această resursă este publicată de DocuSign

Experții din domeniu prezic că afacerile de succes vor deveni în curând 100% digitale pentru toate tranzacțiile. Provocarea cheie este modul „de a deveni digital” în modalitățile corecte. Pentru majoritatea  companiilor, aceasta va fi o călătorie etapizată.

BusinessNewsDaily.com reținea că CIO și liderii tehnologiei cu mentalitate de afaceri cercetează dincolo de funcțiile de asistență și contemplă rolul de parte integrantă din strategia și operațiunile globale de afaceri. IT-ul aduce valoare adăugată, performanță de afaceri îmbunătățită și o mai mare securitate.

Aceste cele mai bune practici evidențiază opt modalități importante prin care echipele IT pot realiza progrese semnificative în cadrul transformărilor lor digitale.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Echipament, Dispozitive mobile, BYOD, Server, Stocare, Echipamente de rețea, Depozite de date, Centre de date, Servere Blade, Rețelistică zonă de stocare (SAN)