Dell EMC
flow-image

Valorificați valoarea capitalului dvs. de date pentru a vă crește succesul afacerii

Această resursă este publicată de Dell EMC

Era digitală a fost inaugurată cu proliferarea datelor care reprezintă fluxul afacerilor moderne. Când sunt folosite în mod adecvat, organizațiile văd potențialul datelor ca fiind factorul pentru rezultate mai bune în toate aspectele afacerii lor. Folosirea datelor pentru a susține diverse fluxuri de lucru, procesele analitice și activitățile le transform în capital de date - un activ digital care crește valoarea pentru afacere. Măsura în care o întreprindere își aliniază organizația pentru această mentalitate de capital de date - privind modul în care folosesc datele și modul în care investesc în tehnologia de date - poate avea un impact care durează asupra succesului afacerii.

În februarie 2019, Del EMC și Intel au contractat Forrester Consulting să evalueze dacă capacitatea de a valorifica și de a aplica date și procese analitice la fiecare șansă devine rapid o cerință prealabilă pentru succes. Pentru a testa acest lucru, Forrester a realizat un sondaj global în rândul a 516 factori de decizie în domeniul IT. Sondajul a constatat că societățile cu practici mai mature de capital de date - care valorifică mai multe tipuri de date, care gestionează datele într-o manieră mai sigură, care guvernează datele în mod adecvat și care modernizează infrastructura pentru o performanță optimă - au rezultate de afaceri mult mai pozitive.

Pentru a afla mai multe, descărcați acum!

Soluțiile Dell EMC susținute de Intel®.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Management IT, Volum mare de date, Sisteme informatice de afaceri (BI), Depozite de date, BYOD, Consumerismul IT, Informatică în mediu cloud, Conformitate, Sisteme de gestionar a conținutului (CMS), Gestionarea datelor, Planificare resurse întreprindere (ERP), Finanțe și administrare financiară, Gestionare infrastructură, Centre de date, Management la nivel de service, Management proces de afaceri, Virtualizare, Management service, Management de proiect, Colaborare