Dell EMC
flow-image

Stocarea instantă alimentează transformarea informatică

Această resursă este publicată de Dell EMC

Transformarea informatică este un concept care rezonează cu companiile chiar mai mult în prezent decât o făcea în urmă cu 12 luni. Deși nu este sinonimă cu transformarea digitală, cele două concepte sunt fundamental conectate unul cu celălalt, întrucât transformarea digitală efectivă nu poate avea loc fără transformarea informatică.

O companie care se transformă de la infrastructura informatică nu se mai bazează pe tehnologiile rigide, manuale, cumulate, moștenite. Aceasta încearcă să stimuleze viteza, eficiența, scala și eficacitatea costurilor operaționale informatice - sarcinile sunt automatizate, procesele sunt optimizate, iar resursele sunt eliberate.

Acele îmbunătățiri la nivel informatic alimentează o transformare digitală la scală mai mare, permițând companiei să prospere în economia digitală prezentă. Aceasta poate să depășească gradul de inovare, de raționament și depăși ca viteza concurenții săi—în final, devenind un factor perturbator, nu perturbat.

Soluțiile Dell EMC susținute de Intel®.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Management IT, Volum mare de date, Sisteme informatice de afaceri (BI), Depozite de date, BYOD, Consumerismul IT, Informatică în mediu cloud, Conformitate, Sisteme de gestionar a conținutului (CMS), Gestionarea datelor, Planificare resurse întreprindere (ERP), Finanțe și administrare financiară, Gestionare infrastructură, Centre de date, Management la nivel de service, Management proces de afaceri, Virtualizare, Management service, Management de proiect, Colaborare