Citrix
flow-image

Ghidul IT pentru rolurile executive în vederea pregătirii pentru mediul Cloud

Această resursă este publicată de Citrix

Tehnologia se  schimbă rapid. Pentru funcțiile executive, acest lucru poate însemna multe decizii noi despre bugetele IT, constrângerile și necesitățile gradului de pregătire pentru mediul cloud.   Când răspundeți la cele 7 întrebări care se aliniază cu modificările și prioritățile dvs. IT, veți primi o foaie de parcurs personalizată cu indicații privind modul în care să construiți o strategie IT sigură - și suficient de flexibilă pentru a  atinge obiectivele de transformare digitală ale organizației.

Raportul dvs. va include:

  • Practici personalizate de la experții din domeniu, cum ar fi Gartner și Ponemon, astfel încât să puteți crea un plan pentru simplificarea complexității IT.
  • Strategii pentru securizarea aplicațiilor SaaS și web oferind utilizatorului o experiență îmbunătățită.
  • Recomandări pentru atragerea și păstrarea talentelor, îmbunătățind experiența utilizatorului și stimularea productivității.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Informatică în mediu cloud, Mediu cloud hibrid, Mediu cloud întreprindere, Platforme cloud, SaaS, Stocare în mediu cloud, CRM, ERP, Informatică în mediu cloud, Securitate în mediu cloud, Aplicații în mediu cloud, ERP în mediu cloud, Mediu cloud, Transformare digitală