BlackBerry
flow-image

Șapte strategii pentru a activa în siguranță lucrătorii la distanță

Această resursă este publicată de BlackBerry

Organizația dvs. este pregătită să susțin în siguranță o gamă largă de lucrători la distanță în contextul unei pandemii globale?

Dispunerea fundației pentru a activa o forță de muncă la distanță în siguranță ar putea constitui sau distruge capacitatea unei companii de a susține operațiunile de afaceri în cazul în care o criză va impune în mare populației să se izoleze la domiciliu. Acest raport detaliat oferă perspective interne asupra domeniilor de focus cheie și recomandări pentru organizații când luați în considerare opțiunile pentru cea mai bună soluție de a susține numai forța de muncă la distanță.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate IT, Sisteme de autentificare și acces, Amenințări și vulnerabilități IT, Recuperare date, Prevenție pierdere de date (DLP), Recuperare în urma calamităților, Securitate mobilă, Securitate e-mail, Firewall, Gestionare jurnale, Gestionare eveniment, VPN, Malware, Securitate la punctul final de lucru, Securitate rețea, Soluții de securitate, Management securitate