BlackBerry
flow-image

Securitatea pe toate planurile pentru o lume mobilă

Această resursă este publicată de BlackBerry

Cum Sistemul de apărare mobilă BlackBerry folosește sistemul de securitate condus de IA pentru a proteja dispozitivele mobile și a simplifica experiența.

Întreprinderile se confruntă cu o provocare dificilă: creșterea numărului de amenințări de atacuri malware care vizează dispozitivele mobile și în special pentru cele pe care rulează aplicații. Consensul analiștilor de securitate din domeniu este clar: întreprinderile trebuie să pună accentul pe combaterea valului de amenințări mobile, de la phishing malware la scurgere de date, spyware și multe altele.

Soluțiile MTD sunt răspunsul. Cu toate acestea, nu toate soluțiile sunt la fel. Folosind IA și învățarea automată, BlackBerry oferă o soluție unică de securitate mobilă care oferă o putere de protecție de zero încredere cu flexibilitate adaptativă de zero atingeri pentru a declanșa potențialul productiv al forțelor de lucru mobile.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate IT, Sisteme de autentificare și acces, Amenințări și vulnerabilități IT, Recuperare date, Prevenție pierdere de date (DLP), Recuperare în urma calamităților, Securitate mobilă, Securitate e-mail, Firewall, Gestionare jurnale, Gestionare eveniment, VPN, Malware, Securitate la punctul final de lucru, Securitate rețea, Soluții de securitate, Management securitate