AWS
flow-image

Definirea lacunei de competențe și construirea unei echipe fundamentale pentru mediu cloud

Această resursă este publicată de AWS

Organizațiile sunt din ce în ce mai conștiente de lacuna de competențe în domeniul IT - separația crescândă între chiar și  cele mai fundamentale tehnologii pe bază de mediu cloud și capacitatea specialiștilor IT interni de a profita complet de acestea. Și totuși, surprinzător, câteva companii au recunoscut complet gravitatea problemei.

Această broșură electronică oferă indicații privind depășirea lacunelor de competențe - rapid, economic și holistic. În aceste prime trei părți, vom începe să definim care sunt caracteristicile lacunei de competențe, cum s-a format și motivul pentru care se dovedește atât de dificil de închis. Apoi ne vom concentra asupra inițierii transformării cu Echipa fundamentală pentru mediul cloud. Bine ați venit la viitorul locului dvs. de muncă.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Management IT, Volum mare de date, Sisteme informatice de afaceri (BI), Depozite de date, BYOD, Consumerismul IT, Informatică în mediu cloud, Conformitate, Sisteme de gestionar a conținutului (CMS), Gestionarea datelor, Planificare resurse întreprindere (ERP), Finanțe și administrare financiară, Gestionare infrastructură, Centre de date, Management la nivel de service, Management proces de afaceri, Virtualizare, Management service, Management de proiect, Colaborare