Aruba
flow-image

Rețele gestionate în mediu cloud: Secretul succesului

Această resursă este publicată de Aruba

Descoperiți modul în care o rețea simplă, inteligentă și sigură crește productivitatea și stimulează creșterea afacerii.

În era digitală prezentă, o rețea fiabilă menține utilizatorii productivi și clienții satisfăcuți. Aceasta înseamnă că angajații dvs. se pot conecta și colabora în cele mai moderne maniere - prin dispozitivele mobile, aplicații bazate pe mediul cloud și IoT - și pot răspunde clienților mai rapid ca niciodată. Dar să ne asigurăm că rețeaua generează cele mai bune performanțe poate fi o provocare uriașă, în special pentru afacerile de dimensiuni medii cu personal IT și bugete limitate. 

Această broșură electronică explorează modul în care rețelistica în mediu cloud oferă afacerilor de dimensiuni medii o modalitate simplă și sigură de a crește productivitatea și de a stimula creșterea afacerii. Aceasta oferă o experiență de rețea intuitivă și mai satisfăcătoare pentru fiecare utilizator - inclusiv IT, angajații și clienții. Aflați cum aceasta vă poate ajuta afacerea să accepte dispozitive IoT și să accelereze creșterea, chiar și cu un buget strâns.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Management IT, Volum mare de date, Sisteme informatice de afaceri (BI), Depozite de date, BYOD, Consumerismul IT, Informatică în mediu cloud, Conformitate, Sisteme de gestionar a conținutului (CMS), Gestionarea datelor, Planificare resurse întreprindere (ERP), Finanțe și administrare financiară, Gestionare infrastructură, Centre de date, Management la nivel de service, Management proces de afaceri, Virtualizare, Management service, Management de proiect, Colaborare